TL;DR: Влезте в най-горещата област с Пълния пакет за разработчици и ИТ

...
TL;DR: Влезте в най-горещата област с Пълния пакет за разработчици и ИТ
Коментари Харесай

Научете умения за киберсигурност и ИТ от вкъщи с този пакет от $60

TL;DR:  Влезте в най-горещата област с Пълния пакет за разработчици и ИТ умения за киберсигурност за 2024 година, който се продава посредством 17 март единствено за $59,97 (общ. $754)!

В наши дни съвсем всичко е цифрово. Така че не е чудно, че киберсигурността е търсена област, която просто пораства и пораства. Според Cybercrime Magazine свободните работни места в региона на киберсигурността са нарастнали с 350%. Ако желаете да влезете в тази експлодираща специалност, не е нужно да преразглеждате живота си, с цел да започнете.

Този цялостен пакет за разработчици и ИТ умения за киберсигурност за 2024 година се продава до 17 март единствено за $59,97 (общ. $754) и е обстоен метод да научите сериозни умения, техники и други за киберсигурност със лично движение и от комфорта на вашия дом.

С 26 курса, които обгръщат над 400 часа професионално ръководено образование, можете да се потопите в света на киберсигурността и ИТ уменията, с цел да видите дали ще ви хареса. Започнете да учите за неща к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР